Wat ik doe

Ik help je graag het overzicht en de rust weer terug te vinden: in je huis, én in je hoofd. Samen zorgen we ervoor dat jij weer tijd en ruimte hebt voor de dingen in het leven waar je blij van wordt.

Waar kun je mijn hulp bij gebruiken?

Mijn aanbod

Opruimen

Opruimen van je woning

Worden je to do-listen alsmaar langer en blijven de opruimklussen in huis liggen? Heb je het overzicht in huis niet meer, en vind je het vervelend als andere mensen de rommel zien? Tijd om aan de bel te trekken. We categoriseren je spullen, geven alles op een vaste plek en zorgen voor een logische indeling. Zo ontstaat er weer rust en ruimte.

Het organiseren van kasten

Puilt je kast uit van de kleding, maar vind je het lastig om dingen weg te doen? Of ligt alles in een grote chaos door elkaar? We kijken samen hoe we dit kunnen oplossen en zorgen voor een overzichtelijk geheel. Zo begin jij je dag een stuk relaxter.

Het organiseren van administratie

Het bureau vol met papieren, dichte enveloppen, misschien zelfs onbetaalde rekeningen? Ben je het overzicht in je administratie kwijt? Laat me je helpen. Samen zoeken we alles uit en sorteren we het op een manier die ervoor zorgt dat jij alles voortaan direct terug kunt vinden.

 

Het organiseren van je thuiswerkplek

Is jouw werkplek een grote chaos geworden? Of werk je sinds kort thuis, en weet je niet goed hoe je je werkplek het beste kunt inrichten? Ik help je graag om ervoor te zorgen dat jij zit aan een opgeruimd, gestructureerd bureau, waar jij de rust vindt om je te focussen op je werk.

Verhuizen

Je huis verkoopklaar maken

Wanneer je je huis te koop zet, wil je natuurlijk dat dit er zo mooi mogelijk uit ziet. Voor het huis op de foto komt, moet alles er spik en span uit zien. Ik help je met het opruimen van de woning en zorg voor een frisse wind door de woning.

Hulp bij verhuizen

Ga je verhuizen? Dat is hét moment om al je spullen bij langs te gaan en te kijken wat je mee wilt nemen naar het nieuwe huis, en wat weg kan. Samen gaan we door al je spullen heen en pakken we in wat er mee gaat. Ook kan ik je helpen met het uitpakken van de spullen. Zo geven we alles meteen een mooie plek in het nieuwe huis, brengen we een fijne structuur aan en zorgen we ervoor dat er geen dozen eindigen op zolder, waar ze vaak nog jaren dicht blijven staan.

Restylen

Hulp bij het herinrichten van je woning.

Mis je de gezelligheid en warmte in je huis, maar weet je niet hoe je dit op moet lossen? Heb je zin in een nieuwe inrichting van je huis? Of heb je een stijl in een magazine gezien waar je weg van bent, maar weet je niet hoe je moet beginnen aan je eigen huis? Dan zit je bij mij goed! Ik denk graag met je mee en zorg ervoor dat thuiskomen ook weer echt als thuiskomen voelt. 

Nesteldrang

Hulp met opruimen en inrichten bij nesteldrang.

Ben je in verwachting? Wat een mooi nieuws, gefeliciteerd! Je zwangerschap is iets waarvan je optimaal moet kunnen genieten. Ervaar je stress over het organiseren en inrichten van de kinderkamer? Laat mij je dan helpen. Samen kunnen we alles netjes opvouwen, structureren en de kinderkamer gezellig maken. Zo zorgen we ervoor dat ook het huis klaar is voor de komst van het kindje!