Luxe Organizing

Van rommel naar rust in je hoofd. Zonder dat het jou moeite kost, want ik organiseer alles voor jou.

Jouw week is gevuld met werk en je hebt een druk sociaal leven. Het laatste waar tijd voor hebt is organiseren en opruimen. Toch voel je de chaos in je huis, kantoor of kledingkast. En daardoor ook in je hoofd. Het wordt je te veel en je bent het overzicht kwijt in al die spullen.

De satisfying plaatjes van perfect ingerichte lades en op kleur gesorteerde kleding; daar droom jij van. Dat jouw huis of kantoor georganiseerd is à la Khloe Kardashian; op kleur en soort. En zonder dat het jou moeite kost. Hoe lekker is het als je thuiskomt en deze chaos is omgetoverd tot een lust voor het oog. Dan ervaar jij rust in je hoofd en heb je overzicht.

En dat is wat luxe organizing voor jou doet. Het is een combinatie van gemak en luxe.
Als personal organizer geef ik je de rust terug en neem ik alles uit handen. Je kledingkast ondergaat een transformatie, de keukenkastjes krijgen overzicht en in de badkamer is alles slimmer ingericht. En het belangrijkste is dat jij hier niks voor hoeft te doen.

 

Tarieven voor luxe organizing

Het tarief en de periode zijn afhankelijk van de ruimte die georganiseerd moet worden en de grootte van het project.
Luxe organizing is op maat en daarom maak ik graag kennis met je.

In 4 stappen organiseer ik jouw huis, kantoor of verhuizing

In een persoonlijk gesprek deel je jouw wensen en behoefte. Waarvoor heb je luxe organizing nodig? Waardoor zie je geen overzicht meer? En wat helpt je om weer rust te krijgen? Ik luister naar je en bepaal daarna welke materialen ik nodig heb en hoe ik het ga aanpakken.

De eerste stap is het categoriseren. Wat komt waar? Hoe gebruik jij het liefst de ruimte? Wat is logisch? Met de informatie uit de kennismaking ga ik aan de slag.

Ik haal alles uit de ruimte en maak het inzichtelijk. Dan begint het sorteren. Op soort, categorieën en kleuren. De spullen krijgen een logischere indeling.

Nadat ik de ruimte heb getransformeerd, laat ik zien wat ik voor je gedaan heb en kun je gaan genieten!

Extra optie: de Touch Up

Na 3 maanden merk je dat er kleine aanpassingen nodig zijn. Omdat er mooie spullen bijgekomen zijn waardoor je het overzicht weer verliest. Of omdat de indeling toch niet werkt

zoals je hoopte. Het zelf organiseren en opruimen; daar heb je geen tijd voor of geen zin in. Met de Touch Up bel je mij op en breng ik het binnen no-time terug naar georganiseerd.

Wat klanten over mij zeggen


Heb je hulp nodig om te bepalen welk pakket het beste bij jou past?