Online Consult

Samen bekijken we in een online opruim consult van 60 minuten hoe je de ruimte het beste kunt aanpakken. Zodat jij precies dat duwtje krijgt om aan de slag te gaan.

Je verlangt al tijden naar meer rust in huis

Je begint stress te ervaren door de rommel in je huis, je bent het overzicht kwijt en die voorgenomen opruimklus stel je al veel te lang uit. Of ben je al tevreden over je woning maar lukt het maar om sfeer te creëren? Dolgraag wil je aan de slag maar je weet niet goed waar te beginnen. Of twijfel je hoe je een opruimklus het beste kunt aanpakken?

Herkenbaar?

Opruimen kan overweldigend zijn en vaak heb je geen idee waar te beginnen. Dan kan net dat extra duwtje hulp bieden om aan de slag te gaan. Starten zonder overweldigend te raken, het kan echt. 

Tijdens een online consult van 60 minuten bespreken wij jouw behoeften en maken wij samen een duidelijk plan van aanpak op maat die jou helpt om jouw huis te transformeren in een oase van rust.

Vooraf aan de sessie ontvang je van mij een vragenlijst zodat ik een goed beeld krijg van de huidige situatie en waar de behoefte ligt. Vooraf gestuurde foto’s en video’s blijven natuurlijk privé.

Schaam je niet!
Schaam je niet om je foto’s of video’s op te sturen van je “rommelige” omgeving. En ook tijdens onze videocall hoef je echt niet te verontschuldigen om jouw situatie te laten zien. Opruimen is mijn vak en ik ben ervoor je om te helpen. Opruimen voor de sessie is ook zeker niet nodig. 

Dit zit er allemaal in

  • Een virtuele organisatiesessie van 1 uur waarin je deskundige tips, trucs en advies krijgt over hoe je de ruimte kunt organiseren /restylen.
  • Een plan van aanpak op maat.
  • Een lijst met aanbevolen producten en waar je deze kunt kopen.


En dat voor slechts 29,95 Euro excl. BTW.

Na afloop van de sessie

  • Weet jij hoe je meer rust en overzicht kan creëren in je huis.

  • Weet jij hoe je een opruimklus het beste kunt aanpakken.

  • En transformeer je veel sneller jouw huis in de gewenste oase van rust.


Heb je nog andere vragen?