De meest gestelde vragen & antwoorden

Elk project is uniek en op maat. Niet iedereen heeft dezelfde oppervlakte van bijvoorbeeld een garderobekast. Maar ook de hoeveelheid spullen verschilt per persoon.

Daarnaast kan de een sneller keuzes maken dan een ander. En heeft elke klant andere wensen. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de hoogte van investeren.

Daarom is een persoonlijke aanpak voor mij belangrijk. Ik bied geen specifieke pakketten, maar maak een offerte op basis van ons gesprek. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen en daarna volgt een op maat gemaakte vrijblijvende offerte.

Voor een enkele reisafstand van meer dan 25 kilometer breng ik €0,25 cent per extra gereden kilometer in rekening. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk in Noord en Zuid-Holland en Brabant. Maar wil je dolgraag mijn hulp inschakelen en ben je niet woonachtig in deze provincies schroom dan niet op contact op te nemen. Voor alles is een oplossing!

Dat hangt af van de hoeveelheid spullen, de omvang van de ruimte en jouw wensen. Belangrijk hierbij ook is de beslissingsfactor. Wat hou ik wel en wat kan weg. Als je meer moeite hebt met loslaten zal het proces wat meer tijd in beslag nemen en dit kan van invloed zijn op het benodigde aantal uren.

Dat hangt ervan af welke keuze daarin gemaakt is tijdens het gratis intakegesprek. Als jij ervoor kiest om het opruimproces samen met mij aan te gaan dan doen wij het ook echt samen van begin tot het einde.

Kies jij ervoor om mij de transformatie te laten doen dan is het alleen belangrijk dat jij bij opruimen/ sorteren aanwezig bent. Zodat ik precies weet wat jij wilt houden en wat er weg kan.

Mochten er organizing materialen nodig zijn dan kan ik deze voor jouw aanschaffen. Hiervoor reken ik alleen de uren voor het halen van de benodigde materialen. De materialen zelf reken ik 1 op 1 door. Wil jij de materialen zelf aanschaven dan kan dat uiteraard ook. Voor wat er nodig en gewenst is zal ik dan een lijst opstellen en doorgeven waar deze aangeschaft kunnen worden.

Voor mijn diensten geldt een vooruitbetaling van 50% op de goedgekeurde offerte. Hiermee kan de afspraak ingepland worden en ben jij zeker van dat de afgesproken afspraak staat.

Aan het einde ontvang je een factuur van de overige 50% kosten, kosten voor eventueel aangeschafte organizing materialen en eventueel extra afgenomen uren. Betaling dient plaats te vinden binnen 14 dagen na ontvangst factuur.

Een gratis intake is te boeken via de site, een mail te sturen of te bellen. De intake zal dan plaats vinden middels videobellen.

Een intake op locatie is ook mogelijk. Wel worden hier kosten voor berekend op basis van het uurtarief.