Dit ben ik, Bianca

Mijn visie op wonen en mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van rust in huis, is ontstaan vanuit een jarenlange liefde voor interieurs, maar ook vanuit een valkuil waar veel gedreven mensen vroeg of laat mee te maken krijgen;
te veel willen doen en te weinig rust nemen.

Luxe Organizing

Mijn visie op wonen en mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het creëren van rust in huis, is ontstaan vanuit mijn jeugd. Zolang als ik mij al kan herinneren ben ik al bezig met het organiseren en stijlen van ruimtes. Mijn barbiehuis was tot in de puntjes ingericht en de kleertjes lagen altijd op kleur gesorteerd.

Omdat ik gek ben op organizen en styling, vind ik het leuk om net dat stapje verder te gaan, ik kom ervoor zorgen dat alles er niet alleen opgeruimd, maar ook echt mooi uit ziet. Luxe organizing , zou je kunnen zeggen.

Mijn bedrijf is mijn hart, mijn missie om kasten en andere opslagruimtes te creëren die zowel functioneel als esthetisch in balans zijn. Bij iedere klus, of dat nu het herorganiseren is van een kast, het helpen met uitpakken van verhuisdozen, of het opruimen van een zolder is, vind ik het belangrijk dat als alles in huis een vaste plek heeft, jij de rust in huis beter kunt vasthouden.

Mijn missie is mijn kracht

Mijn bedrijf is mijn hart, mijn missie om jou te helpen, om van jouw huis weer de fijne oplaadplek te maken die jij verdient. Want die rust & de balans die ik door de jaren heen heb teruggevonden, die gun ik jou ook. Misschien nog wel meer..