Mijn naam is Bianca,
het hart achter Bianca Organiseert.

Professional Organizer​

Mijn visie op wonen en mijn missie om zoveel mogelijk ambitieuze ondernemende vrouwen te helpen bij het creëren van rust in huis, is ontstaan vanuit een jarenlange liefde voor interieurs, maar ook vanuit een valkuil waar veel gedreven mensen vroeg of laat mee te maken krijgen: te veel willen doen en te weinig rust nemen. 

En deze rust niet meer kunnen vinden in hun eigen vertrouwde omgeving, namelijk je huis.

Zoals zovelen is balans zoeken in zowel mijn werk als privé de rode draad in mijn leven. Met volle teugen wil ik uit het leven halen wat erin zit. Maar weet ik ook dat dit alleen mogelijk is als je tussentijds voldoende rust neemt en jezelf weer oplaadt.

Maar wat als je de balans kwijtraakt dat je over je grenzen heengaat en jezelf niet meer kan opladen?

Mijn balans begon in 2010 langzaam af te brokkelen. Door allerlei omstandigheden overschreed ik steeds vaker en meer mijn grenzen.

“Je huis is een reflectie van jezelf’ wordt wel eens gezegd en mijn “uit balans zijn” zag je inderdaad terug in mijn interieur.”

Het was er rommeliger dan ik zou willen en de stijl klopte niet meer bij wie ik was en wilde zijn. Ontspannen zitten in mijn eigen huis? Dat lukte niet, want ik zag alleen maar alle dingen die er nog moesten gebeuren.

Pas jaren later, 6 om precies te zijn heb ik rigoureuze beslissingen genomen. 

Een streep gezet onder het leven wat ik op dat moment leidde en afscheid genomen van een huis wat mij alleen energie kostte. 

Ik ging nadenken over wat ik écht belangrijk vond in mijn leven.​

Wat geeft me energie en wat kost me energie?  Waar gaat mijn hart nou sneller van kloppen?

Hoewel ik altijd wel gevoel heb gehad voor het stylen of herorganiseren van een ruimte, had ik er lang niets mee gedaan.

Totdat mijn huidige vriend mij terloops zei dat hij nog nooit iemand in zijn leven had ontmoet die zo vol was van opruimen en interieurstyling.

En hij had gelijk! Ik zoek altijd trucjes om dingen zo slim mogelijk op te ruimen en het daarnaast het ook nog op een stijlvolle manier te doen.

Mijn hart begon weer sneller te kloppen. En in alles voelde ik dat het tijd was om er nu iets mee te gaan doen.

Mijn bedrijf is mijn hart, mijn missie om jou te helpen om van jouw huis weer de fijne oplaadplek te maken die jij verdient. Want die rust & de balans die ik inmiddels weer heb teruggevonden, die gun ik jou ook.

“Home is not a place it is a feeling”​

Waar ik gek op ben

Kringloopwinkels

Ik vind het heel belangrijk dat een interieur een bepaalde persoonlijkheid uitstraalt, en niet zo voelt als ‘in een boekje’. Spullen uit de kringloop hebben al een leven gehad en geef ik graag een tweede plekje.

Delfs blauw

Ik kan geen souvenirwinkel voorbijlopen, zonder even een blik te werpen in de etalage. Al komen de echte parels daar natuurlijk niet vandaan. Daarvoor moet je goed zoeken!

Gebak, desserts I love it!

Een keuze dienen te maken als ik voor een vitrine sta, niet te doen alles smeekt om gegeten te worden. Gelukkig weet ik mij in te houden

Reizen! Vooral City Trips

Niets leuker dan een stad in het buitenland te bezoeken. Rond te slenteren door de straten van de stad, het proeven van de lokale lekkernijen of het opsnuiven van de cultuur. Heerlijk!

Wintersport

Ik ben pas begonnen toen ik 39 was, maar het was al jaren een droom en inmiddels laat ik het liefste geen jaar voorbijgaan.

Bloemen

Wanneer ik een dag bezig ben geweest met het schoonmaken van het huis, dan beloon ik mezelf altijd met een bos bloemen. Daar word ik dan helemaal blij van.

Wielrennen

Ik hou veel van wielrennen en dat doe ik dan ook vaak, maar wel met twee voorwaarden: ik fiets veel liever samen dan alleen, en ik hou niet van lange, rechte stukken. Er moet genoeg te zien zijn! ​

Uiteten

Ik ga graag uiteten. Ik hou ook van glaswerk en servies en als we ons bord leeg hebben, kijk ik vaak even op de onderkant om uit te zoeken waar het vandaan komt. En stiekem maak ik er dan ook een foto van.

Typisch Bianca

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?